10 verrassende én goedkope cadeautips voor jongeren

Gepubliceerd op door Daniëlle Kleijer

Vind je het ook zo lastig om een origineel en verrassend cadeau te kopen voor je beste vriend, kind of partner? Begrijpelijk! Daarom zetten we tien toffe cadeautips op een rij zodat jij een goede indruk kunt maken. Wedden dat ze deze producten nog niet hebben? En extra leuk: alle cadeaus zijn onder de € 20,-.

1. Voor de lange zitters

Zit de jarige vaak (en lang) op het toilet? Dan is de QR-code wc-rol een creatief idee. Op ieder velletje staat een QR-code die doorlinkt naar een grappige video van 30 seconden tot een minuut.

Foto van Qr-code wc-papier

Qr-code wc-papier

Winkee

https://www.ditverzinjeniet.nl/

2. Zenuwslopend drankspel

Het spiraal drankspel is er eentje voor een persoon met stalen zenuwen. Volg de spiraal en zorg dat hij niet zoemt, want dan moet je drinken. En één ding is zeker: met wat drank wordt het spel er niet makkelijker op! Bij het spel zitten vier shotglaasjes inbegrepen. Ook leuk is het dronken kaartspel met dansende cijfers en figuren.

Foto van Drankspel/drinkspel zenuwspiraal met shotglazen - feestartikelen

Drankspel/drinkspel zenuwspiraal met shotglazen - feestartikelen

Merkloos

https://www.ditverzinjeniet.nl/

€ 19,75

€ 12,99

Betaal 13% minder

Vergelijkbaar: Spellen

3. Filmliefhebbers opgelet!

Fan van films? Dan is de Popcorn Bucketlist een must-have. De popcornverpakking is gevuld met honderd opgefrommelde papiertjes met daarop de leukste filmtips. Grabbel in de ton en laat je verrassen door een origineel filmidee.

Foto van Popcorn 100 films bucketlist

Popcorn 100 films bucketlist

Pikkii

https://www.ditverzinjeniet.nl/

4. Overal gamen

Voor de ultieme gamer is de Pac-Man spelcomputer een leuk idee. Duur? Helemaal niet! Deze sleutelhanger is goedkoop én hij is gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je tijdens een wachtmoment altijd een nostalgisch potje gamen. Meer fan van Tetris? Koop dan de Tetris spelcomputer.

Foto van Pac-man spelcomputer met sleutelhanger

Pac-man spelcomputer met sleutelhanger

Fizzcreations

https://www.ditverzinjeniet.nl/

5. De hele wereld over

Houdt de jarige van reizen? Geef hem een kurken wereldkaart voor de reisherinneringen. De kaart is gemakkelijk aan de wand te hangen door de sticky achterkant. En met de bijgeleverde vlaggetjes kunnen er tickets of foto’s aan gehangen worden.

Foto van Kurken wereldkaart

Kurken wereldkaart

Out of the blue

https://www.ditverzinjeniet.nl/

€ 17,95

€ 10,99

Betaal 38% minder

6. Schelden mag!

Leer schelden in verschillende talen met het scheldwoorden kaartspel. Daar heb je tijdens de volgende vakantie weer profijt van! Verspreid je liever de liefde? Dan is er ook het 'How To Say I Love You Around The World'.

Foto van How to fucking swear around the world kaarten

How to fucking swear around the world kaarten

Gift republic

https://www.ditverzinjeniet.nl/

7. Spelen met vuur

Voor de pyromanen onder ons is het magische vuur een fantastisch cadeau. Met dit poeder verander je de gele vlammen in een vrolijk kleurtje. Steel de show met een blauw, rood of groen kampvuurtje.

Foto van Mystical fire - 10 zakjes

Mystical fire - 10 zakjes

Mystical

https://www.ditverzinjeniet.nl/

8. Het regent wijn

Voor de wijnliefhebber is de wijnfles paraplu een aanrader. De paraplu is in het jasje gestoken van een fles rosé of rode wijn. Met deze paraplu loop je er bij iedere regenbui helemaal hip bij.

Foto van Wijnfles paraplu

Wijnfles paraplu

Out of the blue

https://www.gadgetsentrends.nl/

9. Herfstige planten

Geef een bewateringspaddenstoel cadeau aan een persoon die zijn planten niet goed in leven kan houden. Deze paddenstoel ziet er fancy uit en voorziet een plant voor maximaal vier dagen aan water. Handig tijdens een weekend weg. Ook leuk is de bewaterings gnoom.

Foto van Bewateringspaddenstoel

Bewateringspaddenstoel

Bitten

https://www.ditverzinjeniet.nl/

10. Toffe keukengadgets

Een echte keukenprins of -prinses kan niet genoeg handige keukentools hebben. Maak het koken leuker en makkelijker met het heksen keukenhulpje of de teckel cocktailprikkerhouder. Of serveer ijskoude shotjes met de shotglaasjes van ijs. Snij je appel in de gewenste vorm met de Toco appelboor en spiraalsnijder. En ook het Monster opschepbestek is een grappige must have.

Vind nog meer handige gadgets op de website van Ditverzinjeniet.