Nat-Ali Bakpoeder bestaat uit biologische maïszetmeel, en rijsmiddelen en is een onmisbaar ingrediënt voor het bakken van zowel hartige als zoete recepten.
Nat-Ali Fermenten voor Groenten zijn gevriesdroogde fermenten voor het vervaardigen van gefermenteerde groente. De inhoud van 1 sachet is voldoende voor het fermenteren van 2 kilo groenten. Hoe te gebruiken?1) Meng 1 sachet met 800ml warm water in een kom. Los in een andere
Nat-Ali Geleerpoeder Voor Jam is een plantaardig bindmiddel met biologische bruine suiker en citroenzuur. De bruine suiker zorgt ervoor dat de pectine krachtiger bindt en het citroenzuur voorkomt dat suiker gaat kristalliseren. Ook blijft dankzij het zuur de kleur van het
Nat-Ali Ferment voor Kombucha is een kant-en-klaar gistmiddel voor het bereiden van uw eigen kombucha drink. Kombucha is een gefermenteerde, licht bruisende drank op basis van groene thee. Tijdens de fermentatie wordt er een probiotica- en enzymencultuur wordt gecreëerd wat
Nat-Ali Biologische Ei Vervanger is een poederbereiding te gebruiken als plantaardig alternatief voor ei. Dit vegan product is geschikt voor zowel zoete als hartige gerechten. De verpakking is 100% biologisch afbreekbaar.Hoe te gebruiken?Een sachet (40GR) is equivalent aan
Nat-Ali Fermenten Yoghurt Bifidus bevat gevriesdroogde levende gisten bestemd voor de vervaardiging van zelfgemaakte biologische bifidus yoghurt. 1 sachet is goed voor het bereiden van 4 porties bifidus yoghurt van 125 ml. Hoe te gebruiken?Gebruik perfect schoon keukengerei.
Nat-Ali Natuurlijk Aroma Vanille is een 100% natuurlijke smaakstof om taarten, cupcakes of wat voor vorm van patisserie dan ook te voorzien van een heerlijke smaak. Slechts een kleine hoeveelheid van deze vloeibare essentie is voldoende om het gewenste aroma van vanille te
Nat-Ali Natuurlijk Aroma Frambozen is een 100% natuurlijke smaakstof om taarten, cupcakes of wat voor vorm van patisserie dan ook te voorzien van een heerlijke smaak. Slechts een kleine hoeveelheid van deze vloeibare essentie is voldoende om het gewenste aroma van frambozen
Nat-Ali Natuurlijk Aroma Citroen is een 100% natuurlijke smaakstof om taarten, cupcakes of wat voor vorm van patisserie dan ook te voorzien van een heerlijke smaak. Slechts een kleine hoeveelheid van deze vloeibare essentie is voldoende om het gewenste aroma van citroen te
Nat-Ali Ferment voor Yoghurt bevat gevriesdroogde levende gisten bestemd voor de vervaardiging van yoghurt. De twee actieve bacteriën van deze fermenten zijn: streptococcus thermophilus en lactobacillus bulgaricus. Deze bacteriën werken in symbiose voor het omzetten van melk
Nat-Ali Fermenten Kefir Melk bevat gevriesdroogde levende gisten bestemd voor de vervaardiging van kefir melk. Kefir komt van oorsprong uit de Caucasus en is een licht bruisende, gefermenteerde drank gemaakt van melk, bacteriën en gisten. De inhoud van een sachet is goed
Nat-Ali Natuurlijk Aroma Pistache is een 100% natuurlijke smaakstof om taarten, cupcakes of wat voor vorm van patisserie dan ook te voorzien van een heerlijke smaak. Slechts een kleine hoeveelheid van deze vloeibare essentie is voldoende om het gewenste aroma van pistache te
Nat-Ali Natuurlijk Aroma Karamel is een 100% natuurlijke smaakstof om taarten, cupcakes of wat voor vorm van patisserie dan ook te voorzien van een heerlijke smaak. Slechts een kleine hoeveelheid van deze vloeibare essentie is voldoende om het gewenste aroma van karamel te
Nat-Ali Fermenten Fruitkefir Drank bevat gevriesdroogde levende gisten bestemd voor de vervaardiging van een zelfgemaakte kefir fruitdrank. Fruitkefir vindt zijn oorsprong in de mediterranen en is een licht bruisende, gefermenteerde drank op basis van water, bacteriën en
Nat-Ali Natuurlijk Aroma Vanille is een 100% natuurlijke smaakstof om taarten, cupcakes of wat voor vorm van patisserie dan ook te voorzien van een heerlijke smaak. Slechts een kleine hoeveelheid van deze vloeibare essentie is voldoende om het gewenste aroma van vanille te
Nat-Ali Natuurlijk Aroma Bittere Amandel is een 100% natuurlijke smaakstof om taarten, cupcakes of wat voor vorm van patisserie dan ook te voorzien van een heerlijke smaak. Slechts een kleine hoeveelheid van deze vloeibare essentie is voldoende om het gewenste aroma van