internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Basiclabel.nl

Voor een exclusief aanbod op het gebied van meubelen en accessoires kijk je op Basiclabel.nl. Voor bijna alle kamers in het huis bieden ze meubilair en verlichting aan, veelal in industriële stijl.
Open 'Basiclabel.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Basiclabel.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Basiclabel.nl

3
Basiclabel reageert op geen enkele email!!!! Schandalig
02-07-2013 door Roel
9
Wij hebben goeie ervaring met basic label. Met een mooie korting een kast besteld en we werden al heel snel gebeld om een bezorging in te plannen. Dit gebeurde keurig binnen de aangegeven tijd. Bovendien was alles heel persoonlijk, en voel je je echt klant!!
01-08-2012 door Rutger
8
Bij deze zou ik graag een positief bericht willen achter laten over basiclabel. Naar aanleiding van alle negatieve berichten hebben wij even geaarzeld om bij deze winkel ons bed+nachtkastjes te bestellen. Uiteindelijk, onder rembours, toch bij basiclabel besteld (doorslaggevend was het grote prijsverschil bij andere verkoopunten). Maar alles ging perfect. Levertijd was twee weken, maar het bed was er al na een week.
En toen bleek dat er een plankje was wat een stel gaatjes miste (het hele spul was een bouwpakket), zonder probleem een nieuw plankje gehad. Zelfs een plank nieuw gekregen waarbij ik zelf de tekening van het hout niet mooi vond. Dames aan de telefoon waren trouwens ook heel behulpzaam. Ik heb totaal geen klagen over deze winkel.
18-01-2012 door saskia
1
Ook hier een zeer slechte ervaring met basiclabel. De bestelling die vooruit betaald moest worden werd maar niet verzonden. Kreeg nietszeggende emails retour maar geen artikelen. Na 4 weken aangegeven het geld terug te willen en dit duurde nogmaals 4 weken en heel veel emails. Twee maanden bezig geweest, geen artikelen maar wel en een hoop stress.
07-02-2011 door K. Vriesekoop
1
Vreselijke ervaring met deze webwinkel. Voor €300 een kinderbed besteld. Zou als bouwpakket geleverd worden. Bed was op voorraad, maar krijg het dus pas 3 weken na bestelling en betaling geleverd om onduidelijke redenen. Had in eerste instantie een lattenbodem erbij besteld en betaald, 10 minuten na betaling een email gestuurd om de lattenbodem te annuleren, we hebben alleen het geld nooit retour gekregen.

Basiclabel beweerd het terug gestort te hebben op onze rekening. Wij hebben niets binnen gekregen. Op onze vraag op welke datum dit geld overgemaakt is wordt door basiclabel.nl niet meer geantwoord.

Denk twee of zelfs drie keer na voor je hier koopt.
01-02-2011 door Kay
4
Op 14 dec 2009 deed ik een bestelling voor een kerstkado. Op 7 januari j.l. kreeg ik eindelijk reaktie op mijn mails waar de artikelen bleven. Op 28 jan j.l. heb ik mijn geld teruggeeist en dat heb ik vandaag ontvangen. Basic Label Reageert nergens op en vindt dat blijkbaar ook nog eens normaal!
29-01-2010 door g. oosterbaan

Beoordeel Basiclabel.nl

Privacyverklaring