internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Laptopplus.nl

Op zoek naar een nieuwe laptop? Of liever wat minder geld uitgeven aan een tweedehands laptop? Beide is mogelijk via Laptopplus! Daarnaast worden ook de meeste handige accessoires voor de laptop verkocht zoals tassen en ergonomische muizen!
Open 'Laptopplus.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Laptopplus.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Laptopplus.nl

10
Prima service, snelle en correcte levering. Een voorbeeld voor sommige internetwinkels
20-05-2016 door Hans
9
Na 7 weken wachten heb ik de reparatie van mijn laptop afgeblazen bij VWC. Toen naar LaptopPlus gebracht en zij hebben binnen één week tijd alles weten te repareren. Ook qua service dik voor elkaar, binnen een paar uur reactie op een e-mail en telefonisch altijd bereikbaar. Ze zijn tot 19.00 uur open en zelfs op zaterdag. Een echte aanrader dit bedrijf.
09-05-2016 door TvWijnen
9
Tevreden zelfs gebeld omdat het eerst niet lukte maar na telefonisch kontact lukte het gelijk.
22-04-2016 door Rterink
9
Ik was toe aan een nieuwe laptop en de standaard laptop's voldeden niet aan mijn eisen. En wanneer deze dat wel deed voldeed de prijs niet. Tot dat ik bij dit bedrijf kwam. Ik kon de laptop, binnen redelijke grenzen, zelf samenstellen en dat voor een schappelijke prijs. Na dat ik de bestelling gedaan had en de betaling een feit was. Werd ik van iedere status verandering aangaande mijn bestelling op de hoogte gehouden. Ik heb de laptop nu ruim 2 weken en deze functioneert PRIMA! Prima bedrijf, zeer goede communicatie. Al met al TOP!
02-02-2016 door DnMan
8
Goede service. Redelijke maar zeer correcte leveringstermijn. Zeer tevreden!
02-02-2016 door Yannik
1
Waardeloos, levertijd duurt eeuwig. Geen duidelijkheid, mensen die er werken blijken niet met elkaar te communiceren want ze zeggen allemaal wat anders. Inmiddels 4 weken verder en nog steeds geen laptop.
02-02-2016 door Marten
8
Prima bedrijf, begrijp sommige reacties hieronder niet, maar wellicht is het een momentopname of een toevalstreffer als de ervaring slechter is, recentelijk hier een Clevo notebook besteld, vragen gesteld op zondag over vervanging HDD en dezelfde dag nog super geadviseerd over bijplaatsing mSATA in plaats van vervanging.
07-12-2013 door Ton
9
September vorig jaar laptop (merk=BTO) besteld, recentelijk opnieuw besteld, maar kennelijk niet bij deze webwinkel, maar bij BTO rechtstreeks, had ik achteraf wellicht niet moeten doen, de levering is kwijtgeraakt en 'k mailde dus naar laptopplus en had binnen 3 uur een medewerker aan de lijn die EXACT wilde weten wat er gebeurd was, aldaar het verhaal ze niet bekend voorkwam en ze niet met de transporteur werkte, na enkel zaken besproken bleek ik elders besteld te hebben, binnen 5 minuten een mail namens hun naar de leverancier toe met het verzoek te helpen, helemaal goed!
07-12-2013 door Laanen
2
die war vorne auf dem easy star drauf, also ein flugzeug ;o) kosett 3 euro. die qualite4t ist wesentlich besser als man hier sehen kann. einfach mal bei ebay suchen. viel spaaadf!
06-07-2013 door Mouna
1
Nooit meer iets kopen hier. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
05-12-2012 door dix
9
Prijzen zijn gewoon fatsoenlijk, ze helpen je altijd, ook met zaken waarbij ze je niet eens hoeven te helpen.

Service / Kwaliteit en After-sales moet je wel voor betalen, helaas doen veel online shoppers dat nog niet en kijken ze exclusief naar de prijs.
29-11-2008 door Pierre
1
Prijzen zijn veelste hoog en de service belabberd. Ken betere webshops waar prijzen lager zijn en waar de service beter is
18-11-2008 door a van kammen
8
Laptop besteld, na 4 maanden begint accu snel af te nemen in capaciteit, gebeld en de accu opgestuurd, gewoon toch nog een ander gekregen, alhoewel er op de factuur netjes staat dat er geen garantie op de accu zit.... Prima geregeld, netjes geregeld en fijne leverancier als je het mij vraagt.
24-10-2008 door Jan Joost
9
Goede service, snel geholpen en levering binnen 24 uur. Voor mij dus topservice!
06-10-2008 door Frits
1
De prijzen zijn veel te hoog.
Gebruikte systemen zijn afgekeurde en teruggebrachten modelen.
Er zijn wel beteren zaken te vinden en zeker goedkoper en betere ondersteuning,
12-09-2008 door Taz
9
Goede service en bij mij wel betrouwbaar. Een HP Nc6000 gekocht voor thuisgebruik. Snel geleverd en in goede conditie. Tussentijds veelvuldig berichten ontvangen aangaande de bestelling.
02-05-2008 door Freek
3
Slechte service, bij magazijn lijken de medewerkers niet echt blij met klanten aan huis; slechte levering duurde uiteindelijk 3 dagen voordat ik mijn stand-alone binnenhad. Winkel is ook niet de goedkoopste in vergelijking met zelfde producten bij andere winkels.
13-04-2008 door nkb
1
Het aanbod is goed, de winkel levert snell, maar: niet goedkoop, en:
er worden geen CD,s meegelevert voor Systeemherstel, ect.
Er zijn dingen op de computer installeerd die je niet will hebben, die je niet kwijt kan! (je beschickt niet over de systeemsoftware)
Mijn laptop valt vaak uit, drie weken nadat ik hem gekocht had will de winkel niet helpen, ik had meteen na aankoop moeten komen met dat probleem hoewel er drie maanden garantie op staat!
05-12-2007 door Hans Worst
3
Het aanbod is goed, de winkel levert snell, maar: niet goedkoop, en:
er worden geen CD,s meegelevert voor Systeemherstel, ect.
Er zijn dingen op de computer installeerd die je niet will hebben, die je niet kwijt kan! (je beschickt niet over de systeemsoftware)
Mijn laptop valt vaak uit, drie weken nadat ik hem gekocht had will de winkel niet helpen, ik had meteen na aankoop moeten komen met dat probleem hoewel er drie maanden garantie op staat!
24-10-2007 door T. Meyer

Beoordeel Laptopplus.nl

Privacyverklaring