internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Lecturama België

Haken, breien, kaarten maken of fotograferen? Lecturama biedt pakketten aan om kennis te maken met deze bijzondere hobby’s. Let er wel op dat bij het aanvragen van een kennismakingspakket een aantal weken later tevens een vervolgpakket wordt gestuurd. Voor dit tweede pakket moet er wel betaald worden indien deze niet op tijd wordt teruggestuurd!
Open 'Lecturama België' in een nieuwe pagina. Open 'Lecturama België' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Lecturama België

9
tot nu toe alles correct maar e-mail adres voor opzegging van een zending is niet te vinden.. moet een ticket genomen worden om afhandeling en opzegging ? Daniel van camp , Herentals
05-05-2013 door DANIEL VAN CAMP
1
bedrieglijke paktijken,gratis proefpaketten zolang ze niet geleverd zijn; Dan komt pas de kat op de koord,met dreigementen en alle andere zever.
22-11-2010 door Roger wittouck
1
zijn gewoon niet bereikbaar voor klachten
26-10-2010 door Freddy Persoons
1
Komen hun telefonische afspraken niet na
Telefonsisch bieden ze U zogezegd gratis een kennismakingspakket aan waarvoor alleen de verzendingskosten moeten betaald worden, maar bij ontvangst moet ge het pakket toch betalen . Absoluut onbetrouwbaar.
02-11-2009 door Paulissen Jos
1
Schijnheilige verkooptactieken. Veel te duur. Niet doen wat ze beloven. Google lecturama om verhalen van gedupeerden te vinden.
02-10-2008 door ik
10
16-10-2007 door N.N.

Beoordeel Lecturama België

Privacyverklaring