internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Rang1tickets.nl

Op zoek naar kaarten voor een concert van je favoriete band? Of misschien tickets voor een musical? Zoek niet verder en kijk op Rang1tickets.nl voor tickets voor een leuk avondje uit!
Open 'Rang1tickets.nl' in een nieuwe pagina. Open 'Rang1tickets.nl' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Rang1tickets.nl

9
alles in orde. soldaat van oranje gekocht hier en ik ben erg tevreden. jullie zien mij zeker terug!
12-08-2014 door henk
10
kings of leon gekocht hier en alles ging prima. ben erg blij met mijn tickets. ik ben goed geholpen telefonisch chapeau!
18-02-2014 door joke
9
eindelijke een webshop die doet wat ze zeggen. eindelijk kwaliteit voor mijn geld. eindelijk eens het gevoel dat ik meetel. heel erg goed geholpen hier. super
17-02-2014 door michiel
10
super. alleen maar positieve ervaringen gehad met deze site. ik koop er elk jaar toppers tickets nog nooit 1 probleem gehad met ze
17-02-2014 door nico
1
De reinste oplichterij. Kaarten voor Soldaat van Oranje van 35.--euro, 94.-- betaald. Ben niet de enigen!! is hier niets aan te doen. Het vertrouwen in mensen raak je zo wel kwijt!!!!!!
07-01-2014 door Ada
1
De reinste oplichterij. Kaarten voor Soldaat van Oranje van 35.--euro, 94.-- betaald. Ben niet de enigen!! is hier niets aan te doen. Het vertrouwen in mensen raak je zo wel kwijt!!!!!!
07-01-2014 door Ada
10
Sandra. Stuur even een mail naar info@rang1tickets.nl. Dan regel ik dat het geld terugkomt. Het is geenszins onze bedoeling om het geld 2 keer af te schrijven dat kan ik u verzekeren. Noem mijn naam even dan komt het goed. Groeten, sonja. Team Rang1tickets
14-11-2013 door sonja
1
Website maakt een fout met mijn betaling via Visa Card. Krijg als melding: "betaling mislukt"! Vervolgens betaal ik de kaartjes via I-Deal. Nu blijkt achteraf dat de betaling via Visa Card wel gelukt is en staat vrolijk afgeboekt op mijn Visa overzicht. Als ik vervolgens de betalingsbewijzen opstuur blijven ze nog steeds beweren dat ze het geld via Visa niet binnen hebben terwijl dit wel zo is. 2x gecheckt bij Visa. Zie nu maar eens je geld terug te krijgen met die starre houding van Rang1 tickets! Niet bij hun kaartjes bestellen dus. Ik doe het zeker nooit meer.
13-11-2013 door Sandra
10
leuk die aanbiedingen hier!
08-11-2013 door bram
10
lekker vooraan zitten bij celine dion. dat is mooi. ik ben tevreden.
06-11-2013 door remco
9
goed geregeld. kaarten laten omboeken van anouk. niks te klagen
31-10-2013 door saskia
10
erg tevreden. kaarten onder de kostprijs gekocht hier
25-10-2013 door jelse
9
Top, one direcection kaartjes besteld voor 39 euro. dat is goedkoop! omg ik ga harry ontmoetten!!!
22-10-2013 door saskia
9
Relaxed. makkelijk besteld en helemaal vooraan bij one direction vak oranje staanplaatsen. niet duur ook
21-10-2013 door hans
9
Ik belde ze en ze hebben met helemaal vooraan gezet bij Leonard Cohen. Wat wil je nog meer als je slechtziend bent. Maak je niet vaak mee zulke behuplzaamheid.
08-10-2013 door kim van rooijen
9
Ontzettende behulpzame klantenservice. Ik had kaartjes besteld voor leonard cohen en zat achteraan maar heb ze gebeld en toen betere plaatsen gekregen. geweldig!! maak je niet vaak mee met webshops dat ze dingen voor je doen waar ze zelf niet beter van worden. hier dus nog wel. gelukkig maar, het kan nog
08-10-2013 door paola springer
9
Prima webshop. alles goed gegaan. ik zat helemaal vooraan bij sister act. ze hebben blijkbaar echt goede kaartjes hier.
18-09-2013 door wesley tamis
10
Prima webshop. Ik zat vooraan bij sister act en ben erg goed geholpen
18-09-2013 door wesley
1
Jammer dat de nul niet in het lijstje voorkomt.
Wij hadden 2 kaarten voor Leonard Cohen besteld. Gemaild toen we de kaarten nog niet hadden ontvangen. We ontvingen 2 kopietjes van kaarten op een andere naam, maar erger nog daar stond ook de echte prijs op van 80 euro, terwijl we 1 e rang ad 139,00 euro bestelden en betaalden. We ontdekten dat Eusta regels hadden opgesteld waaraan de site en afspraken van Rang1 ticket. Net zo'n waardeloze instelling als Rang 1.Zeer onduidelijke beschrijvingen op de site. Het enige wat duidelijk was dat je geen geld terug krijgt. Advies van Rang ticket 1 was als reactie op 3 mails, dat we voorwaarden moesten lezen?!
DE GROOTSTE OPLICHTERIJ OOIT.
KOOP DAAR NOOIT KAARTEN!!!!!!
28 maart 2013 Ben en Cobi
28-03-2013 door N.N.
1
Op 2 dec. 2 kaarten online gekocht voor Soldaat van Oranje, 29 dec. 20.00 uur, met een opslag van €53 per ticket + € 15 ‘servicekosten’. Direct gemaild en gevraagd om levering( wanneer, c.q. of het gekochte ook geleverd gaat worden). Geen reacties. Vervolgens via de website contactformulieren en klachtenformulieren ingevuld. Geen reactie. Telefoon wordt niet opgenomen en live chat werkt niet. De ‘belofte’ om klachten/vragen/ mailtjes binnen 2 werkdagen te beantwoorden, slaat nergens op. Onrust en wantrouwen nemen toe bij mij. Op 6 dec. annuleer ik de tickets, omdat Seetickets.nl ( de officiële ticketverkoper voor Soldaat van Oranje), meldt dat het veelvuldig voorkomt, dat de tickets niet geldig zijn, indien al geleverd, omdat ze dubbel verkocht zijn, of dat rang 3 wordt geleverd terwijl rang 1 is gekocht. Seetickets staat machteloos en met de rug tegen de muur. Op 6 dec. chat ik kort met ‘Sarah’ van R1T, die uitsluitend algemeenheden verkondigt en meldt dat annuleren helaas niet mogelijk is. Op vrijdag 7 dec. reageert ene Brechtje op mijn eerste mailtje van 2 dec. jl. Levering van de tickets is eerst 7, dan 14 en nu 10 dagen voor de voorstelling…Op mijn mail van vrijdag 7 dec, waarin ik nogmaals aangeef: “ik heb de bestelling geannuleerd”, krijg ik van Brechtje een mail met een deel van de tekst die ook op de website staat en een verwijzing naar het feit dat voor de aanschaf van tickets geen 7 werkdagen bedenktijd geldt. Helaas wordt voorbij gegaan aan het feit, dat er niet geleverd is ( er is dus sprake van het niet nakomen van de koopovereenkomst en bij de aanschaf van diensten geldt het principe van betalen en leveren vrijwel op hetzelfde moment) )en de vraag of er geleverd gaat worden, blijft onbeantwoord. Ik heb contact gezocht met Consuwijzer en heb daar maandag a.s. een gesprek mee. R1T moet van de aardbodem verdwijnen. Malafide, onbetrouwbaar en daarmee handelt het webshopje te ‘kwader trouw’. Immers een bezoekadres bestaat niet. Sterker nog: uitdrukkelijk wordt gemeld op de site, dat niemand langs kan komen op het postadres…
09-12-2012 door Oebele Harmsma
10
mensen denk na voor u iets koopt. hier kan je prima terecht als je bereid bent iets meer te betalen voor betere plekken. op de site staat gewoon de kostprijs van het ticket en het feit dat het doorverkocht is. neem a.u.b. uw eigen verantwoordelijkeheid. en voor de mensen van rang1tickets: ga zo door! goede odnerneming, ik wou dat ik het had bedacht
27-02-2012 door amanda
1
Gisteren bij rang1tickets 4 kaartjes voor een festival besteld en direct met ideal betaald.

Vandaag krijg ik een mailtje terug dat er een storing is geweest en dat de kaartjes uitverkocht blijken te zijn.

In dat mailtje een excuus en de optie om voor iets anders kaartjes te bestellen met korting.

Het terugbetalen van het bedrag (290 euro) is helaas niet mogelijk!

zie onderstaande mail:

Beste ... ,

U heeft bij ons tickets besteld voor Into The Spring op 28-4-2012 om 10:00 in Stortemelk Vlieland. Door een technische storing stonden de tickets nog op beschikbaar terwijl dit optreden helaas uitverkocht is. Deze tickets kunnen wij derhalve niet leveren, waarvoor onze excuses!

Omdat wij het betreuren dat uw bestelling Into The Spring tickets voor 28-4-2012 in Stortemelk Vlieland niet door heeft kunnen gaan mag u bij ons een nieuwe bestelling doen en krijgt u er 20% van het betaalde bedrag GRATIS bij!

U krijgt een bedrag van ? 58.13 cadeau van Rang1tickets!!!
U ontvangt van ons een couponcode ter waarde van ? 348.78. Dit is 120% van het oorspronkelijke bedrag van ? 290.65 dat u betaald heeft voor uw tickets.

Deze couponcode is ongelimiteerd geldig. U kunt wachten tot uw favoriete artiest een concert gaat geven maar u kunt ook direkt een bestelling doen.

Een ding is zeker: het zal een spektakel worden! En dat met een korting van 20 procent!

Graag ontvangen wij van u het e-mailadres waar wij uw couponcode naartoe kunnen sturen.

Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

Met vriendelijke groet,


Anouk
Klantenservice Rang1Tickets
16-02-2012 door jedidja
1
Schandalig voor een kaartje van André Rieu van 95 euro 71 euro meer betaald dus 166 euro was inclusief aangetekend verzenden , terwijl ze ook nog met de mail verzonden zijn .
26-12-2011 door Jan Rongen
1
Oplichters, ze rekenen het dubbele voor een kaartje! Andre Rieu voor 170,00 pp ipv. 85,00 pp. Het dubbele gerekend dus! Als je weinig verstand hebt van bestellen via internet vraag het iemand, want voor je het weet ben je opgelicht!
05-12-2011 door Ellen
2
het is gewoon ,n dievenbende zoals alles in dit verdomde ... land,puur stelen anders kan ik het niet noemen,het lijkt wel of het regeringsinstanties zijn......NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT meer.
26-03-2011 door henk antonissen
1
Als je graag genaaid wilt worden kun je rustig tickets kopen bij rang1tickets.nl. Het lijkt allemaal net echt, maar of je plaatsen hebt is nog maar de vraag. Kaarten voor Roger Waters kostten bij deze aanbieder tien maanden vooraf € 275,- en je zit helemaal niet op de eerste rij! rang1tickets.nl? Niet doen!
22-03-2011 door Daniel González
9
Goeie site. makkelijk te bestellen. goeie communicatie via livechat. en hele goeie plekken. Ze zijn wel wat duurder maar daar zijn ze transparant over. ze zetten de kostprijs erbij
23-11-2010 door andre
1
Website uit de lucht, dure kaarten betaald en nog niks ontvangen. Daar wordt ik onzeker van na alle verhalen op internet. Maar ja, je gaat pas zoeken naar info als er iets mis gaat vaak... Heb ze nu een e-mail gestuurd, naar het adres wat iemand hier heeft getypt op 27-7-09 en hoop dat ze het oplossen!
31-01-2010 door toppertje 2010
1
Twee maanden geleden heb ik een kaart besteld bij
Rang1tickets voor een concert van Frans Bauer in
het Spant in Bussum. Kort nadat ik dat gedaan had
kwam ik er achter dat ik teveel betaald had.
Wanneer ik direkt bij het Spant besteld had,
had ik slechts de helft hoeven neer te tellen.
Helaas kon ik niet meer annuleren. Bovendien rekende
Rang1tickets 12 euro voor administratiekosten en
het aangetekend verzenden van het ticket.
Er werd gegarandeerd dat het ticket 7 dagen voor
het concert zou worden verstuurd. Toen ik niets
ontving stuurde ik een email. Men antwoordde:
“wij zorgen dat u het ticket op tijd krijgt.”
Toen ik twee dagen voor het concert nog niets
ontvangen had stuurde ik weer een email.
De volgende dag kreeg ik antwoord.
Men had het ticket niet van het Spant ontvangen.
Men had alsnog een ticket besteld. Het zou klaar
liggen bij de kassa. De juffrouw bij de Kassa
aarzelde om mij het ticket te geven, omdat het onder
een andere naam was besteld. Gelukkig kreeg ik
de kaart toch, zodat ik het concert wel kon bijwonen.
Maar het concert was bijna uitverkocht. Ik kreeg
daarom het slechtste ticket dat ik ooit heb
ontvangen. De juffrouw achter de kassa was
verontwaardigd dat ik zoveel voor het kaartje
betaald had. Ze zou maatregelen nemen.
Het kaartje is nooit aangetekend verstuurd.
Dat geld heeft men ook ingepikt.
Ik raad je aan nooit kaarten bij Rang1tickets
te bestellen. Het grenst aan oplichting en
de service is nihil.
24-01-2010 door J. van Wilgenburg
1
Kaarten drie maanden tevoren besteld en betaald, tweemaal zoveel betaald als de werkelijke kosten(59 ipv 30!)Argument 'vraag en aanbod' gaat dus niet op. Gewoon oplichting,ik ga aangifte doen.
De 'positieve' berichten komen van hun eigen "webcare" afdeling.
08-01-2010 door joop
8
bedrijf is wel te bereiken. klantenservice@rang1tickets.nl binnen 1 werkdag netjes antwoord gekregen. ik zou eerst kopen bij officieel punt. als dat uitverkocht is dan zou ik heir gaan bestellen.
07-01-2010 door henk
10
mooie website. het valt mij ook op dat ze tickets verkopen terwijl het concert al is uitverkocht. dat is relaxed. kan je gewoon nog tickets halen. paar tientjes duurder maar je kan er wel lekker heen. super!
07-01-2010 door brianda
7
het is geen oplichting. op de stie staat gewoon in heldere taal wat dit bedrijf doet. als je het te duur vind moet je hier gewoon niet kopen. je koopt ook geen mercedes als je een uitkering hebt. en als je dat wel doet dan is dat je eigen verantwoordelijkheid
23-12-2009 door saskia
3
Betaal veel te veel, 119 i.p.v. 65 Euro
Riekt naar oplichting
14-12-2009 door J. Adams Middelharnis
1
Oplichters, onduidelijk heid met prijs. Bedrijf is niet te bereiken. Advies, haal hier geen kaarten!!!
09-11-2009 door D. Bosch
1
Ik zou zeggen niet bestellen.
Ze lichten je op. Je betaald veel en veel te veel. Heb drie keer zoveel betaald voor tickets van K3 !!! Oplichters 1e klas.
09-11-2009 door nathalie
heb.al in junie kaarten besteld.voor andre rieu.de prijswas .75 euro.ok We,krijgen de kaarten thuis ,en ze k osten maar 50 euro pure oplichting , daar sparen wij geen jaar voor van ons a o w
10-09-2009 door roelofs
7
je betaald iets meer maar je krijgt de tickets aangetekend thuis verstuurd en je hoeft zelf niet in de rij te staan. ze hebben altijd tickets voor moeilijk te verkrijgen evenementen en dat is wel knap vind ik
27-07-2009 door bram peters
8
ik heb kaarten gekocht voor andre rieu in het gelredome kerstconcert 2009. inderdaad meer betaald dan de inkoopprijs maar dat was het meer dan waard. ik zat helemaal voorraan en het was een geweldig concert. ze zijn goed bereikbaar op klantenservice@rang1tickets.nl. vriendelijke mensen
27-07-2009 door gerda smit
1
Ik zou zeggen laat iedereen weten dat er veel teveel voor een kaart betaald moet worden. Mijn kennissenkring is al op de hoogte. Het is mij ook overkomen.
13-07-2009 door Peter
1
Beloofd veel, maar komt haar beloftes niet na. Is niet te bereiken, regaart niet na mails. Wel geld ontvangen maar geen kaarten opsturen.
09-06-2009 door Jansen

Beoordeel Rang1tickets.nl

Privacyverklaring