internetwinkel.nl webwinkels online shops

Winkel zoeken

zoek naar: in

Webwinkel Time Out Tours

Ontdek de sneeuwzekere skigebieden in de Franse Alpen! Time Out Tours biedt al meer dan 35 jaar in de Franse Alpen compleet verzorgde kwaliteitsreizen naar vele wintersportbestemmingen. Daarmee zijn zij de eerste Nederlandse touroperator die skireizen naar Frankrijk organiseerde.
Open 'Time Out Tours' in een nieuwe pagina. Open 'Time Out Tours' in een nieuwe pagina.

Ervaringen met Time Out Tours

9
Prima prijs/kwaliteit verhouding en super goede en persoonlijke service. Een 9, want ik geef nooit een 10.

1) Afgelopen december hadden we een skivakantie in Flaine gehad via Time out Tours. Heerlijk van genoten, behalve dan een bepaalde lift-rit, daar kwamen we uit met vieze, bruine vlekken overal op onze skikleren. Bovenaan bij de lift hebben we informatie gekregen dat we onze skikleren op hun rekening konden laten stomen. De lift draaide voor het eerst na een onderhoudsbeurt en ze hadden blijkbaar verkeerde olie gebruikt en dat zou er met stomen uitgaan. Dat stomen konden we pas in Nederland laten doen, omdat het een paar dagen duurt (stomen en daarna weer waterdicht krijgen). We hebben onze skikleren laten stomen en de vlekken zijn er inderdaad uit. We hebben een declaratiebrief in het Nederlands geschreven, omdat we nauwelijks Frans kunnen en daarna contact opgenomen met Time out Tours. Zonder problemen en binnen een paar uur hadden we de brief in het Frans van Time out Tours terug, inclusief een extra IBAN tip over het rekeningnummer, zie p.s. IBAN tip. Super. De declaratie hebben we opgestuurd naar de liftmaatschappij en inderdaad teruggestort gekregen.

2) We hadden een vakantie via Time out Tours voorgeboekt, de kosten daarvan bedragen € 100,-. Ik heb gisteren per ongeluk € 1000,- overgemaakt i.p.v. € 100,-, na ontdekking hiervan heb ik gisteren meteen Time out Tours hierover gemaild en vanochtend heb ik al een mailtje terugontvangen, dat de € 900,- is teruggestort. Ik heb nog nagebeld, hoe dat zo snel kan en zij gaven aan dat zij konden zien dat de € 1000,- morgen op hun rekening komt te staan en zien ook dat de € 900,- morgen aan ons zal zijn overgemaakt. Wederom super.

p.s. IBAN tip
Wat belangrijk is om geld uit het buitenland te ontvangen is het vermelden van het volledige internationale bankrekeningnummer (heet IBAN) en een code die als SWIFT of BIC bekend staat, waarmee er geen extra kosten zijn voor het overmaken vanuit het buitenland. De BIC/SWIFT code is gekoppeld aan jullie bank en kun je bij je eigen bank opvragen of op internet nakijken. Ik heb de brief vertaald voor je, maar IBAN en SWIFT moet je dan nog even toevoegen. Succes ermee!
15-06-2009 door astrid

Beoordeel Time Out Tours

Privacyverklaring