Wanneer het zonnetje schijnt en het kwik stijgt krijgen we allemaal natuurlijk in om een ijsje te eten. Met deze ijsmix maak je nu gemakkelijk en snel je eigen aardbeien ijs. Je hoeft aan deze mix alleen maar melk (en slagroom als je van extra romig houdt) toe te voegen. Het ijs zet je gemakkelijk in de vriezer, dus je hebt geen ijsmachine nodig. Ingrediënten: glucosestroop, suiker, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), dextrose, gedehydrateerd aardbeipoeder (2%), magere melkpoeder, melkeiwit, gemodificeerd zetmeel, maïszetmeel, emulgatoren: azijnzuuresters van mono en diglyceriden van vetzuren zuren, mono- en diglyceriden van vetzuren; aroma's, stabilisator: fosfaat dikalium; verdikkingsmiddelen: xanthaangom, carboxymethylcellulose; kleuren: cochenille, anthocyanen; zuurteregelaar: citroenzuur. Voedingswaarden per 100 g: Energie - 1207 kJ/289 kcal Vetten - 19 g - waarvan verzadigde vetzuren - 6,1 g Koolhydraten - 28 g - waarvan suikers - 19 g Eiwitten - 2,6 g Zout - 0,09 g
De lekkerste basis voor je taart, maak je met de biscuitmix van Tasty Me. In de zak zit 1 kg mix en dat is voldoende voor ongeveer 3 biscuits. Benodigdheden voor een ronde taart van 25 cm 330 g mix voor Biscuit, 5 middelgrote eieren, 33 ml water, mixer, bakvorm, beetje boter om bakvorm in te vetten. Bereidingswijze Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 160 °C). Meng alle ingrediënten met een mixer ca. 7 minuten op de hoogste snelheid door elkaar. Mix nog 2-3 minuten op lage snelheid na (zodat eventuele luchtbellen in het beslag verdwijnen). Beboter de bakvorm en vul deze (1/2 tot 2/3 vol) met het beslag en bak de taart in ca. 35-40 minuten gaar. De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en even laten uitdampen op een rooster. Ingrediënten Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddelen: E450, E500; emulgatoren: E472b, E477; glucosestroop, magere melkpoeder. Kan sporen bevatten van: rogge, gerst, haver, spelt, ei, soja, sesam, lupine. Voedingswaarde per 100 g Energie 1585 KJ / 379 kcal Vetten 3,1 g Waarvan verzadigde vetzuren 2,8 g Koolhydraten 85,2 g Waarvan suikers 43,6 g Vezels 0,8 g Eiwitten 3,6 g Zout 1,5 g
Zin in een lemon curd cake? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 400g mix, 145g zachte (room)boter en 4-5 eieren in 3 minuten op matige snelheid tot een stevig en bleek beslag. Baktijd: 40-45 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, maïszetmeel, emulgatoren: E475, E433; bevochtigingsmiddel: E420; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; zuurteregelaar: E575; aroma'ss, zout. Kan sporen bevatten van: eiwitten van melk, ei, sojabonen en noten, sesam en mosterd.
Zin in een pittige cake met sinaasappel? Ga aan de slag met deze bakmix van Tasty Me. Binnen in handomdraai heb jij een heerlijke cake op tafel staan die gluten- en lactosevrij is.
Zin in een blondie cake ofwel een witte brownie? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 300g mix, 3 eieren in een kom. Mix het op eeen medium snelheid in 3 minuten tot een dik beslag. Giet het beslag in een ingevet bakblik van 18 cm. Baktijd: 40-45 mintuen. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, cacaoboter, magere melkpoeder, stabilisator: difosfaten (E450); chocoladeschilfers, bevochtigingsmiddel: sorbitolen (E420); witte chocolade 2% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), rijstzetmeel, emulgatoren: polyglyceride-esters van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); rijsmiddel: kaliumtartraat (E336); verdikkingsmiddel: guarpitmeel (E412); smaakstof. Kan sporen van eieren, sojabonen en noten bevatten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.
Maak de lekkerste bubbly aardbei koekjes met deze koekmix. Dit is een leuk cadeautje voor diegene die van wat lekkers houden. In de mix zit de mix voor de koekjes en een champagneglasvormige uitsteekvorm. • Bubbly koekmix • Aardbei koekjes • Leuke verpakking
Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Oven voorverwarmen op 160°C (hete lucht) of 170°C. Meng de mix, de boter en het ei ca. 3 minuten op middel snelheid tot een dikker, glad beslag. Voeg naar wens wat in stukjes gesneden appel toe en giet in de bakvorm. Plaats in het midden van de oven en bak in ca. 35 minuten gaar. Controleer door een tandenstoker in het midden te steken en kijk of deze er schoon uitkomt. Ingrediënten: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, gedehydrateerde appel (6,5%), bevochtigingsmiddel: sorbitol; emulgatoren: polyglycerolesters van vetzuren, polyoxyethyleensorbitanmonooleaat; kaneel (1,4%), rijsmiddelen: dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat; verdikkingsmiddelen: guargom, carboxymethylcellulose; zuurteregelaar: citroenzuur; zout. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Apple cinnamon cake • Glutenvrij en lactosevrij • Zonder palmolie en gehydrogeneerde vetten • Inhoud: 300 g
Met deze mix maak je de lekkerste cream chantilly. Dit is gezoete of gearomatiseerde slagroom die vaak wordt gebruikt om slagroomsoesjes of chocolade eclairs mee te vullen. Het is ook een lekkere topping voor taart of desserts. Bereidingswijze: Mix ca. 3-4 minuten met een (hand) mixer op hoge snelheid. Laat eventueel nog wat extra opstijven in de koelkast. Lekker met smaakstof. Makkelijk te kleuren met gel of vloeibare kleurstof. Na bereiding ca. 2 dagen goed. Ingrediënten: suiker, glucosestroop, niet-gehydrogeneerde kokosolie, melkeiwitten, maïszetmeel, gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddelen: E401, E466, E471, E472.Kan sporen bevatten van: eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten. • Cream chantilly • Glutenvrij • Zonder palmolie en gehydrogeneerde vetten • Inhoud: 200 g
Zin in een strawberry cake? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 300g mix, 130g zonnebloem- of koolzaadolie of zachte (room)boter en 3 eieren in een kom. Mix het op eeen medium snelheid in 3 minuten tot een dik beslag. Giet het beslag in een ingevet bakvorm met een diameter van 18-20 cm. Baktijd: 30-40 mintuen. Ingrediënten Suiker, rijstmeel, cacaoboter (cacaoboter, magere melkpoeder, stabilisator: difosfaten (E450)), bevochtigingsmiddel: sorbitolen (E420); aardbeienpoeder 1%, rijsmiddelen difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500); rijstzetmeel, emulgatoren: polyglyceride esters van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); smaakstoffen, verdikkingsmiddel: guarpitmeel (E412); zout. Kan sporen van eieren, sojabonen en noten bevatten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.
Bitterkoekjes cakemix - hartstikke gefeliciteerd! - 380 g
Xenos
Lekker en origineel! Dat is deze mix voor bitterkoekjescake. Een verrassend cadeau om weg te geven aan een vriendin, (schoon)moeder of iemand anders die graag in de keuken staat. Benodigdheden 150 g boter, 4 eieren en water. Bereidingswijze Leeg de fles in een kom en voeg de boter en 50 ml warm water. Kneed tot een glad deeg. Voeg de eieren toe en mix tot een glad beslag. Giet het beslag in een ingevet bakblik. Warm de oven voor: elektrische oven 180 °C, hete lucht oven 160 °C, gasoven stand ¾. Bak de cake in 50-60 minuten gaar. Let op: baktijden zijn een indicatie en kunnen afwijken. Ingrediënten Bitterkoekjescakemix 67%, tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, rijsmiddel E450i, bakkerszout, rijsmiddel E500i, stabilisator E412, aroma, rietsuiker, puddingkoekjes 8%, suiker, peulvruchten, rijstebloem, aardappelzetmeel, bittere abrikozenpitten en bittere amandelen, lupinemeel, plataardige olie, eiwit, zonnebloemlecithine, aroma. Gemiddelde voedingswaarden per 100 gram Energie 1476 kJ - 351 kcal Vetten 1,1 g - waarvan verzadigde vetzuren 0,2 g Koolhydraten 79 g - waarvan suiker 33 g Eiwitten 5,8 g Natrium 0,6 g
Zin in churros of donuts? Met deze bakmix van Tasty Me bak je het eenvoudig zelf. Bereidingswijze Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 150 g mix en 200 g melk in een kom en mix met een haak in 4 minuten op matige snelheid tot een dik beslag. Laat de mix ca. 15 minuten afgedekt rusten. Voeg hierna 70 g gesmolten boter toe, 1 ei en 50 g melk en meng door tot een glad beslag. Voeg hierna de rest van de mix toe en meng het nog 10 minuten door. Doe het deeg in een spuitzak met gekarteld (churros) of rond (donuts)spuitmondje. Verhit olie tot ca. 165°C en frituur reepjes/rondjes van ca. 20 cm ze tot ze goudbruin zijn. Laat even op een keukenpapier uitlekken. Serveer ze direct met (poeder)suiker en bijvoorbeeld kaneel. Ingrediënten Zetmeel (maïs en aardappel), suiker, inuline, verdikkingsmiddel: E412, E464; zout, psylliumzaad poeder, biergist, aroma. Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet bloodstellen aan temperatuursveranderingen en warmtebronnen.
Koopmans stroopwafelcake met stukjes karamel 400g bij jumbo
Koopmans
Koopmans sinds • 1846. Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen makkelijk om zelf iets lekkers te bakken. Probeer ook eens een van andere Oud-Hollandse cakes. Kijk op koopmans.com voor meer variatierecepten, baktips en bakfilmpjes.
Koopmans sinds • 1846. Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen makkelijk om zelf iets lekkers te bakken. De Koopmans Oud-Hollandse cakes hebben de lekkerste smaken op basis van de beste authentiek Hollandse recepten en ingredienten. Probeer ook eens een van andere Oud Hollandse cakes. Kijk op koopmans.com voor meer variatierecepten, baktips en bakfilmjes.
Met passie en de grootste zorgvuldigheid heeft Jumbo het lekker vrij van gluten assortiment ontwikkeld voor iedereen met een bewuste voorkeur voor glutenvrije voeding. Zorgeloos genieten van smaakvolle producten, met de zekerheid van het veilig glutenvrij keurmerk (crossed grain).
Koopmans sinds • 1846 Al sinds 1846 staat Koopmans in Nederland garant voor kwaliteit, authenticiteit en vakmanschap. Het begon met Uilke Klazes Koopmans. Hij kocht een boekweitmolen in Holwerd, Friesland. Een van de eerste producten die hij maakte was een pannenkoekmix. Daarmee legde hij de basis voor Koopmans Pannenkoekmixen. Kijk op koopmans.com voor meer variatierecepten, baktips en bakfilmpjes.
Al meer dan 100 jaar is Dr. Oetker bekend in jouw keuken. Vanaf de basis bakken met bakingredienten tot handige bakmixen en heerlijke toetjes. Dr. Oetker biedt plezier voor iedereen! Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan op www.oetker.nl voor variatierecepten en baktips en duik snel de keuken in met dit veelzijdige product.
Dr. oetker kwarktaart aardbei benodigdheden bij jumbo
Dr. oetker
Dr. Oetker Kwarktaart Aardbei Benodigdheden kopen? Bekijk het assortiment Dr, Oetker-producten bij Jumbo. Kom langs bij een Jumbo-winkel bij jou in de buurt of bestel je boodschappen online. Da'ss leuk boodschappen doen!
Tante fanny vers quiche & taartdeeg 300g bij jumbo
Tante fanny
Vind je lievelingsrecept: tantefanny.nl Typisch Tante Fanny: Het deeg is geschikt voor zoete lekkernijen en hartige gerechten. Maak taarten met vers fruit of quiches met room, ei en verse groenten.
Dr. oetker muffins chocolade bakmix 345g bij jumbo
Dr. oetker
Al meer dan 100 jaar is Dr. Oetker bekend in jouw keuken. Vanaf de basis bakken met bakingredienten tot handige bakmixen en heerlijke toetjes. Dr. Oetker biedt plezier voor iedereen! Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan op www.oetker.nl voor variatierecepten en baktips en duik snel de keuken in met dit veelzijdige product.