In 'sGezonde thee's staan heerlijke theecombinaties te maken zijn met gedroogde thee, verse kruiden, specerijen en vruchten. Thee is de meest gedronken drank ter wereld, maar de meeste mensen houden het bij een kant-en-klaarzakje thee. En dat terwijl er zoveel heerlijke theecombinaties te maken zijn met gedroogde thee, verse kruiden, specerijen en vruchten. Neem nu eens zwarte thee met koriander en sinaasappelschil of salie met kruidnagel. En munt met rode klaver of kaneel met komijn. Behalve verschillende theecombinaties vind je ook reinigende tonics in dit boek.
Groene zeepjes en sopjes - fern green - ebook (9789023016212)
Becht
Wil je liever geen chemische schoonmaakmiddelen gebruiken? Dan biedt 'sGroene zeepjes & sopjes's de oplossing. Met behulp van een paar basisingrediënten maak je nu zelf natuurlijke schoonmaakproducten. Denk bijvoorbeeld aan glasreiniger van citroensap, azijn en maismeel of luchtverfrisser van gedestilleerd water met essentiële oliën. Het boek is overzichtelijk ingedeeld in de categorieën badkamer, keuken, slaapkamer & woonkamer, bijkeuken & waskamer en garage & schuur.
Groene sapjes - fern green - ebook (9789023014591)
Becht
Heerlijke, gezonde groene sapjes maak je zelf. Met heel veel vers fruit en groenten, maar ook met minder voor de hand liggende ingrediënten als aloë vera, superfoods en andere verantwoorde ingrediënten. Op elke overzich-telijke spread worden per recept alle ingrediënten getoond. De positieve werkingen van alle onderdelen worden duidelijk in beeld gebracht. Met niet meer dan een blender of een sapcentrifuge werk je zonder moeite naar een nog betere gezondheid toe!
Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond én extra lekker! Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van groenten en fruit. In 'sFermenteren's leer je alles over de verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.
Hoe hoort het eigenlijk? - reinildis van ditzhuyzen - ebook (9789023016748)
Becht
Etiquette alleen iets voor de elite? Welnee! 'sHoe hoort het eigenlijk?'s van Reinildis van Ditzhuyzen is nog steeds het enige boek waarin alle gedragsregels precies zijn vastgelegd. Uiteraard wordt in deze herschreven editie ook de huidige tijd en haar veranderingen in beschouwing genomen. Er is immers veel veranderd sinds de eerste druk van 'sHoe hoort het eigenlijk?'s in 1939, waarin Amy Groskamp-ten Have voor het eerst deze gedragsregels vastlegde. Deze handige gids is perfect voor iedereen die wat meer wil leren over etiquette, niet lukraak wil handelen en goede manieren beschouwt als een must. 'sHoe hoort het eigenlijk?'s hoort in iedere boekenkast thuis.
Vegan soul food - jason tjon affo - ebook (9789023016670)
Becht
Winnaar Beste Vegan Kookboek 2020! Vegan soul food, beter laat de kleurrijke keuken van Jason Tjon Affo zich niet omschrijven. In dit prachtige kookboek deelt Jason, bekend van The Indigo Kitchen, zijn allerbeste veganistische recepten. Door de natuurlijke kleurstoffen zijn de gerechten een feest voor het oog en dankzij Jasons multiculturele afkomst hebben ze ook een tropisch tintje. Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl. En wat dacht je van een broodje pikante sticky tempeh of een kom verwarmende havermout met blauwe bessen en bakbanaan? Allemaal vegan, gezond en superlekker!
'sMet zijn sprankelende persoonlijkheid en kleurrijke recepten weet Jason als geen ander hoe je van elk diner een feestje maakt. Ik kan niet wachten om uit dit boek te koken!'s - Lisa Stel, Lisa goes vegan
'sEat a rainbow is a piece of cake met dit werkelijk prachtige én originele kookboek van Jason. Vegan eten is voor mij genieten zonder consessies en het ís de toekomst. Vegan soul food overtuigt zelfs de rascarnivoor of kaasverslaafde vaker voor vegan eten te kiezen (en anders zijn ze gek!). De regenboogmaki, rijstnoedelsalade en gemarmerd bananenbrood zijn mijn favorieten. Een must have om op je keukenplank te hebben staan!'s - Nina Pierson, influencer en eigenaar van saladadebarketen SLA
'sDe prachtige, wereldse gerechten van Jason zijn zo kleurrijk! Dit betekent dat je veel variatie in voedingsstoffen binnenkrijgt én het eten ervan een feestje is. Enjoy!'s - Rens Kroes, kookboekenauteur en blogger