Jamie oliver'ss kerstkookboek - jamie oliver - hardcover (9789043931205)
Kosmos uitgevers
Jamie Oliver helpt je met Jamie Oliver'ss Kerst Kookboek om deze feestdagen de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten. Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu? Jamies kerstkookboek zal je inspiratiebron én hulplijn zijn deze kerst. Het staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, van echte kerstklassiekers met een Jamie-twist tot vegetarische hoofdgerechten en gezonde traktaties. En natuurlijk ontbreken de recepten voor het kerstontbijt en de desserts niet. Jamies kerstkookboek zorgt ervoor dat je relaxed kunt genieten van de feestdagen!
Easy pizza op de bbq - grill guru - hardcover (9789043926799)
Kosmos uitgevers
De lekkerste pizza's maak je met Easy Pizza op de BBQ gewoon zelf! Want elke BBQ met deksel is met een simpele pizzasteen zo om te toveren tot een superhete, snelle pizza-oven. Van het beste deeg tot de leukste toppings, hartig en zoet, voor een snelle bite op de vrijdagvond of de allerleukste pizzaparty in de achtertuin. Voor keramische BBQ's zoals de kamado, ketel-BBQ's en Grill Guru Pizza ovens. Het wordt een Italiaanse zomer met Easy Pizza op de BBQ!
Een stress-vrije en overheerlijke kerst met het ultieme kookboek van Donna Hay
Donna Hay's bestseller zorgt voor een makkelijk te organiseren en overheerlijk kerstdiner. Nu in een volledig herziene editie met een aantal nieuwe recepten en recepten die zijn aangepast.
Deze collectie van 170 indrukwekkende, feestelijke en toch simpele recepten, is een must-have voor iedereen die iets lekkers voor kerst wil koken. Of je nu zelf een heel kerstdiner organiseert, of alleen iets meeneemt naar een het diner van je familie of vrienden, met dit boek zit je in het feestseizoen altijd goed.
Van makkelijke voorafjes, tot show-stopping hoofdgerechten zoals een geglazuurde ham, tot tongstrelende desserts waarvan iedereen gegarandeerd onder de indruk zal zijn én zelfs wat speciale eetbare cadeautjes om mee te geven, zorgt Kerstmis voor jouw meest relaxte kerstdiner ooit. Daarnaast vind je ook nog een heel aantal tips om je eettafel te stylen en jouw kerst een extra feestelijk tintje te geven. Wat je ook op het menu zet: het wordt in ieder geval stressvrij, heerlijk én feestelijk!
Als de toonaangevende en bestverkopende kookboekauteur van Australië heeft Donna Hay het hart van bijna elke thuiskok veroverd; in haar eigen land en ver daarbuiten. Donna is een internationaal fenomeen en zij staat voor toegankelijke maar creatieve recepten en prachtig beeld. Van haar kookboeken werden wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht.
Simpel & puur - sanne van lierop - hardcover (9789000390472)
Spectrum
Puur koken, eten en bovenal: genieten
Simpel & Puur staat vol met meer dan 65 simpele, kleurrijke, echt makkelijke en bovenal lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten, lactose en- geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco's met mangoavocadosalsa tot fluffy citroenpancakes met zelfgemaakte wildebessencompote, van groene shakshuka met pesto tot zoete aardappelbrownies. Niet alleen voor mensen met een voedselintolerantie of -allergie, maar voor elke levensgenieter die dankzij dit voedingspatroon lekkerder in zijn of haar vel komt te zitten.
Toen Sanne van Lierop vanwege haar gezondheid zonder geraffineerde suikers en gluten- en lactosevrij ging eten, was dat als echte bourgondische Brabantse even slikken. Ze besloot echter om niet bij de pakken neer te gaan zitten en zelf recepten te ontwikkelen waar ze wél trek van kreeg. Toen ze die begon te delen, kwam ze erachter hoe groot de vraag is naar laagdrempelige en lekkere gluten en- lactosevrije recepten. Op Instagram (Sannevanlierop) en haar blog 'sFood by Sann's deelt ze dagelijks recepten om het mensen makkelijk te maken om voedzaam, glutenvrij, lactosevrij, geraffineerd suikervrij en vaak ook vega(n) te eten.
Een must-have voor elke amateurchef die niet te moeilijk wil koken, maar wel gruwelijk lekker wil eten
Dit is hét kookboek van TikTok-sensatie Soraya Riem. Een must-have voor elke amateurchef die niet te moeilijk wil koken, maar wel gruwelijk lekker wil eten. Bomvol ultiem comfortfood waar je gegarandeerd van zult watertanden. Van crispy Doritos-kipwraps tot Korean beef bowls, van de beste halloumibagels tot de knapperigste onion rings. Geen moeilijk gedoe, gewoon gruwelijk lekkere recepten. Pas op, want met dit boek krijg je misschien wel net zoveel plezier in de keuken als Soraya.
'Eindelijk foodporn die ik WEL zelf kan bereiden. Gruwelijk!' Eke Bosman, @snackspert
'Met dit leuke kookboek ben je binnen de kortste keren zelf een toppertje in de keuken. BAM!' @Haagschekeuken
'Dankzij Soraya krijgen mijn kinderen EINDELIJK fatsoenlijk te eten.' Roxane van Iperen
Soraya Riem (1993) studeerde communicatie en multimedia design, en was daarna werkzaam als visual content creator en eventmanager bij Lebowski Publishers. Op dit moment werkt Soraya als content creative voor de Stadsschouwburg van Haarlem. Eind 2020 begon die op TikTok, waar diens (kook)vlogs binnen no-time enorm populair werden.
Krachtige recht-voor-je-raap maaltijden.
Recepten waar de sterkste kerels stil van worden.
Voedzame gerechten en tongstrelende culinaire hoogstandjes.
Praktische raadgevingen over het brouwen van je eigen bier, het bakken van de perfecte steak en de echte uitdagingen op kookgebied.
Van cakes, taarten, gebakjes, koekjes, chocolade, semifreddo tot pudding en nog véél meer dolci om je vingers bij af te likken!
De Zilveren Lepel is onbetwist dé autoriteit op het gebied van de Italiaanse keuken. De Zilveren Lepel - Bakboek is de eerste editie die zich helemaal richt op dolci - het Italiaanse woord voor zoetigheden. In dit prachtig vormgegeven boek komt de patisserie uit de verschillende Italiaanse regio's tot leven in 140 klassieke en eigentijdse recepten. Inclusief 50 basisrecepten waarmee je de bouwstenen krijgt om Italiaans te leren bakken. Alle voorzien van stap-voor-stapfotografie.
'Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.' Nigella Lawson
Ontdek hoe heerlijk granen zijn!
Met Zes seizoenen graan zal Joshua McFadden onze kijk op koken met granen als gerst, bruine rijst, boekweit, maïs, gierst, haver, quinoa, rogge, tarwe en wilde rijst definitief veranderen. Net zoals zijn eerste boek, de James Beard Award-winnende bestseller Zes seizoenen, dat heeft gedaan met de manier waarop we koken met groenten.
Naast een uitgebreid overzicht van hoe je de verschillende graansoorten het beste kunt voorbereiden, koken, bewaren, biedt het boek recepten voor de lekkerste en gezondste gerechten met granen. Van havermout- en granolakoekjes tot volledige maaltijden. Grotendeels vegetarisch en glutenvrij.
Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de variaties behorend bij de zes seizoenen, want koken volgens de seizoenen is McFadens handelsmerk: van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het resultaat is 200 heerlijke, verrassende en gezonde recepten voor onder meer salades, soepen, pasta's, pizza's, bowls, brood en zelfs desserts.
'Joshua McFadden en zijn co-auteur Martha Holmberg schrijven met autoriteit, helderheid en passie: het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen…[McFaddens] gevoel voor smaak en de balans van texturen is onfeilbaar: met hem weet je dat je diner fantastisch wordt. Zijn recepten zijn voedzaam en toch elegant, inventief, maar nooit gekunsteld.' Nigella Lawson
Joshua McFadden is eigenaar en chef van Ava Gene's, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.
In 'sShoukran's van Abdel Alaoui vind je de allerlekkerste Marokkaanse recepten voor de hele familie, zodat je iedere dag samen kunt genieten van heerlijke gerechten vol kleur en smaak. 'sShoukran's is daarom het perfecte cadeau voor het Suikerfeest. Begin de maaltijd goed met huisgemaakte falafel, een smakelijke meiraapdip of een selectie knapperige bricks. Laat je gasten versteld staan door hen de lekkerste couscous ooit voor te schotelen en sluit af met een speciaal dessert: cheesecake met oranjebloesemwater. In 'sShoukran's voert chef Abdel Alaoui je langs zijn rijke culinaire familiegeschiedenis en geeft hij menig traditioneel gerecht een moderne twist. Met de honderd recepten die dit kookboek rijk is, zet je gegarandeerd een waar Marokkaans feestmaal op tafel waarvoor iedereen je duizendmaal zal bedanken. Shoukran!
Tafel voor twee - bre graham - hardcover (9789023017141)
Becht
Ontdek heerlijke recepten voor twee personen in 'sTafel voor twee's van Bre Graham. Als je graag kookt voor een geliefde, zoals een vriendin of familielid, zie je het liefst bij de eerste hap al een glimlach. Met de gerechten uit 'sTafel voor twee's lukt dat gegarandeerd. Eenvoudig te bereiden gerechten die proeven alsof je er de hele dag mee bezig bent geweest - dat is de filosofie achter de recepten uit dit fijne kookboek. Of je nu snel iets op tafel tovert na een drukke werkdag of juist extra wilt uitpakken met een uitgebreid diner: met de slimme trucs in dit kookboek bereid je in een handomdraai spectaculaire gerechten. Serveer tagliatelle met garnalen en pistache of maak een spinazie-kaastaart met verse kruiden. Meer tijd? Duik dan ook in de tips voor tafelaankleding en menusuggesties. En vergeet de cocktails niet! Bereid in een oogwenk de allerlekkerste tweepersoonsgerechten met 'sTafel voor twee's.
Bre Graham woont in Londen, waar ze leeft van haar liefde voor eten. Zo is ze food writer & editor, host ze food-podcasts en organiseert ze private diners.
'sRamen's is hét boek voor ramenliefhebbers. Met deze overheerlijke en gemakkelijk te bereiden recepten zet jij in een mum van tijd een dampende kop noedelsoep op tafel. Duik de keuken in en maak een traditionele Japanse variant met runderbouillon en gekaramelliseerde varkensreepjes of bereid een fantastische vega variant zoals de tofuramen met paddenstoelen. Voor ieder is er een heerlijk ramenrecept aanwezig, of je nu alleseter of vegetariër bent. Kies je noedels, groente, proteïne en toppings en duik de keuken in. Je favoriete gerecht is met 'sRamen's binnen handbereik.
Meer trendy food ontdekken? Duik dan ook in 'sBubble tea's!
Vaak slikken we een pilletje tegen de hoofdpijn of smeren zalf op onze geïrriteerde huid. Dat is zonde, want veel van deze ongemakken zijn een rechtstreeks gevolg van wat je eet. Als je achterhaalt welke voeding verantwoordelijk is voor je kwalen, voel je je snel weer fit. Huisarts Servaas Bingé ontwikkelde hiervoor een slim voedingsplan om je lichaam volledig te resetten. De opzet is eenvoudig: gedurende 10 dagen eet je wat er op De lijst staat, dat is de eliminatiefase. Daarna ga je stap voor stap voedingsmiddelen herintroduceren om te kijken wat voor jou werkt. Zo herprogrammeer je jezelf en creëer je een gezond voedingspatroon dat is aangepast aan je eigen behoeftes. Je zult zien dat je je binnen no time beter en energieker voelt en dat is het volhouden waard! [bullet of streamer]10-daags menu met recepten voor ontbijt, lunch en avondeten 'Als je snapt hoe voeding voor jou werkt en waarom je je levensstijl wilt aanpassen, heb je een grote kans van slagen. Dit boek van Dr. Servaas Bingé met zijn heldere, toegankelijke uitleg biedt daarvoor een ideaal startpunt.' - Huisarts Tamara de Weijer
Gastro 99x koken en eten Sinds 2013 schrijft Bram Hahn de rubriek 'Culinair' in EW. Inmiddels al meer dan 350 stukjes, die voortkomen uit nieuwsgierigheid naar de achtergrond van ingrediënten, gerechten en culinaire gebruiken. Zijn eigen culinaire carrière bleef beperkt tot een bijbaan naast de studie als kok in een eetcafé, maar het plezier in koken en de interesse voor restaurants en eten gingen nooit meer weg. Dus ging hij erover schrijven. Voor deze bundel zijn 99 stukjes geselecteerd die samen een beeld schetsen van de culinaire trends van de afgelopen jaren, voedsel als cultureel fenomeen, de ontwikkelingen in restaurants, van fastfood tot haute cuisine, de voedselketen van akker tot bord en, bovenal, zelf koken. Daarom is gekozen voor de stukjes met recept, zodat dit niet alleen een boek is om te lezen, maar vooral ook om uit te koken. 'Bram geeft je het geruststellende gevoel dat het allemaal zo moeilijk niet is, dat koken' - Nicolaas Klei, wijnschrijver
De airfryer is voor vele keukenprinsen-, en prinsessen een onmisbaar keukenapparaat geworden. Niet zo gek, als je bedenkt wat je er allemaal mee kan en hoe eenvoudig het werkt! Dit complete kookboek staat boordevol lekkere en gezonde recepten, van ontbijt tot avondeten en zoete recepten tot snacks. Luxe gebonden uitgave met gouden folie op het omslag.
Koken zonder bla bla - salades - paperback (9789463546003)
Lantaarn publishers
Omdat we in onze bruisende levens maar weinig tijd hebben om te koken, krijg je in dit boek 65 recepten die in een handomdraai klaar zijn! Heb je zin om te koken, maar geen zin om een superlang recept te ontcijferen? Wil je best witlof en garnalen kopen, maar heb je geen flauw idee hoe je die klaar moet maken? Hou je wel van frisse salades, maar schrikt het idee om langer dan een halfuur in de keuken te staan je elke keer weer af? Dan zijn deze 65 makkelijke en snelle recepten precies wat je nodig hebt! Zo kun je elke dag weer van een heerlijke maaltijdsalade genieten! Hier vind je alleen het allerbelangrijkste: je hoeft alleen maar de pijltjes te volgen. Hoe simpel kan koken zijn!
Niet alleen lekker, maar ook gezond! Naast de mooie diversiteit aan recepten is er ook per gerecht een wijn- of biersoort benoemd om het gerecht fantastisch te maken. Mosselen, verschillende soorten vis, oesters, krab, garnalen en inktvis op verschillende manieren bereiden. Samen met nuttige basisinformatie en mooie foto'ss is het boek compleet.
Heel holland bakt vegan - enzo pérès-labourdette - hardcover (9789043927642)
Kosmos uitgevers
Vegan bakken is echt net zo lekker als klassiek met boter en ei, en in Heel Holland Bakt Vegan laat niemand minder dan Enzo Pérès-Labourdette dat zien. Enzo won Heel Holland Bakt en wist zelfs Meesterbakker Robèrt van Beckhoven te overtuigen. Ontdek stap voor stap de echte Franse vegan patisserie, van eenvoudig tot iets uitdagender. Van madeleines, meringue en palmiers, en broodjes vegan bitterballen. Voor elk moment van de dag, zowel zoet & hartig. En bien sûr, met volop hits uit de show.
Fit fab fatloss - nanneke schreurs - paperback (9789043927550)
Kosmos uitgevers
'sFit Fab Fatloss's van Nanneke Schreurs is een compleet handboek over vetverbranding, vet verliezen en vet eraf houden. Het is geen dieet, maar het leert je hoe je moet eten, drinken en leven, zodat je op een gezonde manier een optimale vetverbrander wordt.
Dieetrages zijn van alle tijden, maar ze geven lang niet altijd het gewenste resultaat. Zeker als je ouder wordt, raak je de kilo's minder makkelijk kwijt. Vetverbranding en afvallen zijn namelijk niet alleen een kwestie van minder eten en meer verbranden, maar ze zijn ook afhankelijk van een aantal andere (leefstijl)factoren, zoals slaap en stress.
* Voor mannen en vrouwen
* Met handige richtlijnen voor een persoonlijk plan van aanpak
* Inclusief een weekschema per kwartaal met producten uit de verschillende seizoenen
Voedzaam & snel - 50x lekker gezond & betaalbaar - jennifer en sven - hardcover (9789043929929)
Kosmos uitgevers
Gezond eten duur? Onzin! Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel tonen met de makkelijke recepten in hun nieuwste kookboek 50x lekker gezond en betaalbaar eens en voor altijd dat bewust koken ook nog eens ontzettend betaalbaar is.
Wie slim koopt en slim kookt, eet elke dag een verse, voedzame en snelle maaltijd binnen budget. Wie goed voor zichzelf zorgt, kan de wereld aan!
Sla - taste the magic of veggies - ida de haart - paperback (9789043927604)
Kosmos uitgevers
SLA maakt salades, bowls, soepen en sappen zoals je ze nergens anders proeft. SLA, taste the magic of veggies is een uitbundig feest van geroosterde, gestoomde en gepekelde groenten, op smaak gebracht met lekkere toppings. Voedzaam, vullend en buitengewoon lekker, ook om thuis zelf te maken. Alles voor een kleine impact op de wereld en een grote impact op onszelf.
'sPlease do try this at home!'s - Women's Health
Every day vegan in 30 minuten - lenna omrani - hardcover (9789043929196)
Kosmos uitgevers
In Every Day Vegan in 30 minuten, de allernieuwste hit van Lenna Omrani, zie je dat plantaardig koken niet alleen supermakkelijk en voor elke portemonnee is, maar ook nog eens razendsnel op tafel staat! Snelle salades, makkelijke burgers en broodjes, stevige stoofgerechten of iets lekkers uit de oven. Dit zijn je nieuwe favorieten voor door de week of in het weekend. Of je nu vegan, vega en flexi bent: ontdek het in deze nieuwe culi-hit van de meeste populaire vegan influencer van het moment.
Dit is meer dan een BBQ-boek. Pitmaster X laat je kennismaken met traditionele en gloednieuwe bereidingstechnieken voor je barbecue, grill en smoker. Maak malse vis- en vleesgerechten die stuk voor stuk van je tong én van de pagina spatten. Bereid een Hollandse mayonaise-tomahawk, rooster je eigen knapperige baconreepjes, of ga voor beetgare barbecue-bijgerechten zoals gegrilde asperges en een vegetarische kebabspies. Ontketen de oerkracht van je barbecue en laat je klaarstomen voor de sappigste smaken van de buitenkeuken.
Uit blik - janine jansen - hardcover (9789021040271)
Luitingh sijthoff
Met het kookboek Uit blik maak je de lekkerste gerechten uit de voorraadkast. Eten uit blik is dé foodtrend, en dat is niet gek. Ingeblikt eten is rijk aan voedingsstoffen - ideaal voor vegans -, bestaat uit gemakkelijke ingrediënten om mee te werken en heeft een zeer lange houdbaarheid. Bovendien bespaar je er tijd en geld mee. De oplossing dus voor drukke levens, of wie geen zin heeft in de supermarkt. Uit blik bevat 60 smakelijke recepten op basis van groenten, granen, peulvruchten en vis voor snelle doordeweekse maaltijden en etentjes om bij uit te pakken. Met tips voor de voorraadkast en verspillingsvrij koken. Zo wordt gezond, lekker en duurzaam ineens een stuk gemakkelijker!
De smaken van jadis - jadis schreuder - hardcover (9789021038544)
Luitingh sijthoff
De eenvoudige recepten van Jadis Schreuder zijn ongelooflijk rijk aan smaak. Wat is de sleutel voor de perfecte smaakbalans? En hoe bereik je die zo makkelijk mogelijk? Jadis, bekend van 24Kitchen en The Lemon Kitchen, laat in dit boek zien hoe door zes smaakmakers te combineren ieder gerecht volmaakt van smaak wordt - ongeacht de keuken, ongeacht of het hartig of zoet is. Ze gaat in op haar verleden, dat een cruciale invloed heeft gehad op haar kookstijl, en de volhardende passie waarmee ze elk recept laat slagen. Proef, sta even stil, en geniet van haar hartverwarmende en perfect uitgebalanceerde gerechten. 'De combinatie van smaken die Jadis afwisselt zijn een vondst. Verrassend eenvoudig en zo ontzettend lekker. Ik word hier blij van!' Irene Moors Jadis Schreuder is een fris gezicht in de culinaire wereld. Via haar platform The Lemon Kitchen heeft ze een groot aantal volgers. Ze is allround foodexpert en -creator en dagelijks te zien op 24Kitchen. Ook verkrijgbaar van Jadis Schreuder: The Lemon Kitchen, The Lemon Kitchen Sicilië
Smokey Goodness is door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016! Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
De jury over Smokey Goodness: 'sHet BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich werkelijk verdiept in de Amerikaanse barbecuecultuur en belicht die van alle kanten.'s
Smokey Goodness is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Met Smokey Goodness haal je het beste uit je BBQ. Met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing, gouden tips en inspirerende recepten: van whole hog tot pulled pork en van sushi roll tot kip op een bierblikje. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill on!
Elke dag bakdag - jayne jubb - hardcover (9789023017066)
Becht
In 'sElke dag Bakdag's geeft Jayne Jubb je smoesjes om iedere dag iets lekkers te bakken. Van luxe en gewone broden tot zoete taarten en cakes: vanuit haar geliefde thuisbakkerij BuiksloterBakery laat Jayne je genieten van lekkernijen voor álle feestdagen. Van Sakura kersenpistachenotentaart om de lente in te luiden tot sinaasappel-speltcake om de verjaardag van onze koning te vieren. In elk hoofdstuk van dit bakboek vind je ook anytimers, die altijd kunnen - maar eigenlijk geldt dat natuurlijk voor alle recepten in dit boek. Zo kun je élke dag een heerlijk baksel op tafel te zetten, voor welke gelegenheid dan ook. 'sElke dag Bakdag's is daarom perfect voor iedereen die een excuus zoekt om te bakken.
Dé bakplaat - rukmini iyer - hardcover (9789023017219)
Becht
In 'sDé bakplaat's van ovenkoningin Rukmini Iyer vind je de 75 allerlekkerste ovenrecepten uit haar kookboeken. Deze limited edition bevat al jouw favoriete bakplaatrecepten die je binnen een mum van tijd op tafel zet. Van jouw favoriete traybake-gerecht uit 'sDe snelle bakplaat's tot de lekkerste cupcakes uit 'sDe zoete bakplaat's: al jouw ultieme Rukmini Iyer-favorieten staan in dit kookboek. Denk aan zalm-tandoori met zoete aardappel en rode ui, een hartige taart met kip, prei en chorizo of gerookte tofu met venkel, paksoi en satédressing of een heerlijk gekruide focaccia met flespompoen of bietenrisotto uit de oven met geitenkaas. Rukmini'ss recepten zijn enorm veelzijdig, voedzaam, makkelijk te bereiden én bevatten bijzondere smaakcombinaties. Zo krijg je met minimale inspanning maximaal resultaat.
In 'sEet jezelf stralend gezond's draait het om eten dat niet alleen lekker is, maar ook heel gezond. De juiste voeding laat je namelijk vanbinnen én van buiten stralen. De Portugese Mafalda Pinto Leite weet alles van deze "inside-out-benadering's. Haar 90 veganistische recepten zijn niet alleen heerlijk, maar maken je ook een gezonder, fitter en gelukkiger mens. Stralend gezond begint met uitleg over heilzame en geneeskrachtige voedingsmiddelen; denk aan boekweit, matcha en zoete aardappel. Hierna komen 90 veganistische recepten, stuk voor stuk lekker, voedzaam en kleurrijk. Met haar inside-out-benadering belooft Mafalda de lezer een stralende huid, hormonale balans, minder stemmingswisselingen, een betere spijsvertering en meer energie.
Intuïtief eten - henrike weerstand, sharon numan - ebook (9789021574295)
Kosmos uitgevers
Met Intuïtief eten van Sharon Numan en Henrike Weerstand leer je hoe je geniet van eten, lekker in je vel zit en afvalt zonder dat je op dieet hoeft! Bevrijd jezelf van emotie-eten en voel je goed in je lijf!
Stel je eens voor:
Je eet precies waar je zin in hebt, zonder daar moeite voor te doen.
Je maakt vanzelfsprekend gezonde keuzes.
Je geniet van je eten, ook van het gezonde.
Je verliest je niet in een voorraadkast vol lekkers.
Je bent niet de hele dag met eten bezig.
Je hebt geen schuld en schaamte over je eetgewoontes.
Je bent gewoon vrij om te genieten van het leven en je energie te besteden aan de belangrijke dingen die er toe doen!
Dat kan. Dit boek gaat je dit leren!
Women's Weekly laat met 'sKeto-licious's zien dat koolhydraatarm en vetrijk eten zowel effectief als heerlijk is. Wil je afvallen zonder hongergevoel en ook nog smakelijk blijven eten? Dan is dit toegankelijke kookboek voor jou!
In Keto-licious vind je de basis van het ketodieet waarbij je door het eten van goede vetten en het beperken van koolhydraten je lichaam stimuleert om vet te verbanden en om te zetten naar energie. Maar hoe pak je dat precies aan? Welke fruit- en groentensoorten kun je het beste eten en hoe maak je die ook nog eens overheerlijk klaar? De 80 easy recepten voor ontbijt, lunch en diner maken het afscheid van brood, pasta en aardappelen een fluitje van een cent!
Jamie oliver - een - jamie oliver - hardcover (9789043924009)
Kosmos uitgevers
Jamie Oliver, de favoriete chef van de lage landen, biedt met EEN: simpel & lekker uit 1 pan het ultieme gemakskookboek met simpele eenpansgerechten. Met meer dan 120 simpele, snelle recepten die allemaal te maken zijn in één (koeken)pan of ovenschaal. Dus elke dag lekker eten zonder uren in de keuken te staan en geen berg afwas. Elk recept maak je met maximaal acht ingrediënten en meer dan 50% van de gerechten bevat weinig tot geen vlees. Eén kookboek, heerlijk eten en blije gezichten gegarandeerd.
Keukenhelden - soep en dippers - hardcover (9789043931564)
Kosmos uitgevers
De recepten in Keukenhelden - Soep en dippers helpen je de koude dagen door, want dan is niets lekkerder dan een dampende kop warme soep. Simpel, snel en hartverwarmend genieten van de lekkerste soepen met dippers erbij .